Вокалистът на Д2 Дидо си извоюва възможността да оглави Фермата“ в

...
Вокалистът на Д2 Дидо си извоюва възможността да оглави Фермата“ в
Коментари Харесай

Дидо от Д2 разочарова най-добрия си приятел във „Фермата“


Вокалистът на Д2 Дидо си извоюва опцията да оглави „ Фермата “ в предпоследната седмица на шоуто, а с това и да вземе в свои ръце ориста на останалите участници. Първата му сериозна задача беше да подбере двама души, които да изпрати като ратаи, а по-късно да се спре на един от тях и за първи дуeлист, който в неделя да се бори на арената за оставането си в шоуто.

Тъй като помакът Нури завоюва имунитет от ратайство и с това обърка проектите на Дидо да го изпрати в обора, неговото място зае близкият му другар Жоро. Компания в грижата за животните му правеше лесовъдката Милена. Именно от тях двамата Дидо трябваше да реши кой да се яви на последния елиминационен двубой на арената.

Въпреки голямото предпочитание на Георги да отиде на арената, рокаджията реши, че би трябвало да има мъжка взаимност и да направи женски двубой. Милена беше посочена за дуелист, което й се случва за първи път, защото нито една жена досега не желаеше да се изправя против нея в елиминационна борба.

Изборът на Дидо обаче разочарова Жоро. Той се надяваше, че, в случай че бъде определен за дуелист, ще може да се изправи против помака Нури, определян за един от най-силните участници в шоуто. Мюсюлманинът също не скри изненадата си от решението на музиканта, защото смяташе, че в този стадий на играта, безусловно седмица преди огромния край, Дидо ще пожелае да отстрани някой от най-големите си съперници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР